Cavalier boek

Boek: “de Cavalier, je allerbeste vriend”

Waarom dit boek?

In dit boek heb ik getracht een antwoord te geven op alle praktische vragen die gesteld worden door mensen die een Cavaliertje  willen aanschaffen of door mensen die reeds een Cavaliertje bezitten. Het boek is gesteund op enerzijds de  ervaringen die ik zelf heb opgedaan in meer dan 30 jaar en anderzijds de vele tips die ik gekregen heb van collega’s die al jaren gelukkig leven met een of meerdere Cavaliertjes. Het boek is dus meer een praktische handleiding dan wel een boek over het ras zelf.

Dit boek vertelt u alles over de aanschaf van een Cavaliertje, de opvoeding, de verzorging en de training. Het boek is rijkelijk geïllustreerd met meer dan 250 foto’s. Het boek staat vol van tips en weetjes.

Het boek is een luxe uitvoering met harde kaft. Vanuit België kost dit boek € 26.50
Vanwege de hogere verzendkosten betaalt u vanuit Nederland € 36.10 (inclusief BTW en verzendkosten).

U kan het boek enkel via deze site bestellen :

  Naam

  Straat

  Huisnummer

  Postnummer

  Gemeente

  Land

  Aantal boeken

  Uw e-mail

  BTW nummer (niet verplicht)


  Privacy beleid (GDPR wetgeving 25/5/2018)

  U gegevens worden door ons opgeslagen in een databank ten einde het boek te kunnen versturen en de betaling te kunnen controleren. Uw email adres wordt gebruikt om u een bevestiging van de bestelling te kunnen sturen. Eenmaal dat wij de betaling ontvangen hebben en het boek verstuurd is zullen wij ten laatste 4 weken na het versturen van het boek uw gegevens uit de database en uit onze mailbox verwijderen. In geen enkel geval zullen uw gegevens doorgegeven worden aan derden. Indien u een BTW nummer opgeeft zal u ook een factuur ontvangen. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht om uw minimale gegevens te bewaren voor een door de wet voorgeschreven wettelijke termijn. Ook in dat geval zullen uw gegevens nooit aan derden doorgegeven worden. Uw gegevens zullen door ons niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan het versturen van het boek en eventueel de bijhorende factuur.

  Meer info

  Is de Cavalier het geschikte ras voor mij?
  Koop ik een reutje of een teefje?
  Waar koop ik mijn pupje?
  Op wat moet ik letten bij de aankoop?
  Welk pupje kies ik in het nestje?
  Koop ik een pupje met stamboom? …
  Op al deze vragen kan u een antwoord vinden  in het boek.

  Socialisatie van mijn pupje, positieve training, zindelijkheidstraining, wandelen, wennen aan de auto, kinderen en een pupje, vernielzucht, verlatingsangst … en nog veel meer komt uitvoering aan bod in  het boek.
  Verzorging van mijn Cavaliertje vacht, oren, tanden, voetjes, wassen, vachtproblemen … met tal van duidelijke foto’s leest u alles hierover in het boek.

  Het boek besteed uitvoerig aandacht aan de gezondheid van de Cavalier. Het boek staat vol van tips en weetjes  in verband met gezondheid, training,  opvoeding, diverse enz…